Partidele sunt somate să-și ridice materialele electorale de pe raza municipiului Suceava

 

Formațiunile politice sucevene care au avut candidați la funcția de președinte al României sunt somate să-și ridice materialele electorale de pe raza urbei reședință de județ. Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a recomandat partidelor în cauză să înceapă să-și recupereze mijloacele de reclamă, accentuând pe afișele plasate pe stâlpii de la rețeaua de iluminat public, cutiile de branșament ale companiei de gaze naturale, garduri sau pe zidurile imobilelor de locuit. Adjunctul șefului administrativului spune că formațiunile politice sunt obligate la acest demers, primăria neputând să facă această acțiune pe cheltuială proprie. Lucian Harșovschi a avansat un termen de conformare de două săptămâni, în caz contrar urmând a se aplica sancțiunile prevăzute de lege.
De precizat este faptul că aceleași avertismente au fost lansate și cu prilejul alegerilor anterioare, însă materialele de campanie au rămas în locurile publice și mai mult de o lună de la ziua votului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: