În județul Suceava

54,19 la sută voturi pentru Traian Băsescu

Traian Băsescu a câștigat alegerile în județul Suceava fiind votat de 54,19 la sută dintre alegători, potrivit datelor finale ale numărătorii voturilor. Reprezentanții PSD și PNL în BEJ Suceava nu au semnat însă procesul-verbal privind centralizarea voturilor.
Astfel, după centralizarea voturilor la BEJ, a reieșit că Traian Băsescu a fost votat de 171.944 alegători, reprezentând 54,19 la sută, în timp ce candidatul PSD, Mircea Geoană, a fost votat de 145.321 alegători, reprezentând 45,8 la sută.

 

Potrivit BEJ, în județ s-au prezentat la urne 321.150 alegători, prezența la vot fiind de 56,50 la sută.
Numărul voturilor valabil exprimate a fost de 299.725, 3884 voturi fiind nule. La secțiile speciale au votat 20.957 alegători.
Procesul-verbal încheiat la BEJ Suceava privind centralizarea voturilor nu a fost semnat de reprezentantul PSD, Roman Stecyk, și nici de cel al PNL, Ștefan Gudula.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: