La PSD Suceava a exaltat bucuria

La sediul Organizației Județene Suceava a PSD era o bucurie acompaniată de o hărmălaie de nedescris. Tineri, lideri municipali, lideri județeni, foști și „viitori” șefi de descentralizate se bucurau ca niște copii la fiecare declarație a lui Mircea Geoană și de fiecare dată când se vedeau afișate pe ecranele televizoarelor rezultatele exit-poll. Declarațiile de presă au fost date în paralel cu cele de la televiziuni și liderul județean al PSD, Gavril Mîrza, a ținut să îi aibă alături pe cei din PNL Suceava, viitorii posibili parteneri de guvernare.

 

Liderii PSD și PNL din Suceava au salutat, duminică seara, rezultatul obținut de președintele PSD Mircea Geoană în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, apreciind că este un succes pentru o nouă echipă de politicieni și, în același timp, pentru o Românie prosperă. Senatorul Gavril Mîrza a declarat că rezultatul alegerilor reprezintă „o victorie importantă”, care va aduce liniștea și normalitatea în țară. „Este un succes, este momentul în care în România revin normalitatea, liniștea și vom scăpa de statul polițienesc, vom scăpa de sentimentul de frică”, a mai spus Gavril Mîrza. El a mulțumit tuturor celor care au votat cu candidatul PSD, dar și sprijinului acordat de „colegii liberali”, care au fost alături de PSD în cel de-al doilea tur de scrutin. „Sper să facem la Suceava o echipă puternică”, a conchis Mîrza.
La rândul său, purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, Ovidiu Doroftei, prezent la sediul PSD împreună cu mai mulți membri ai conducerii organizației liberale, a declarat că rezultatul obținut de Mircea Geoană reprezintă deschiderea unui nou drum pentru România. „Din această seară avem convingerea că pornim pe un drum lung, cu o nouă echipă de politicieni, pentru o Românie prosperă”, a mai spus Ovidiu Doroftei.
La sediul PSD, tinerii social-democrați au scandat „Țineți minte trei cuvinte, Mircea Geoană-președinte!”, dar și „Geoană-președinte!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: