Ioan Radu: “Poate meritam mai mult de la acest meci”

Cetatea Suceava – Tricolorul Breaza 2-2
 

La rândul său, Ioan Radu a acuzat mai voalat prestația brigăzii conduse de Chivulete jr. “Nu obișnuiesc să condamn arbitrajul și nu vreau să cred că a fost ceva de rea-credință. Atunci când s-a greșit pe final de meci cred că a fost vorba doar de neputința arbitrilor”, a spus Radu, cu privire la câteva faze de la finalul întâlnirii. “Teoretic, acest rezultat diminuează șansele ambelor echipe, dar eu cred că mai putem spera, dacă lucrurile se vor așeza în această iarnă”, a mai spus Radu.
Părerea antrenorului Cetății cu privire la jocul cu Tricolorul Breaza este că jucătorii săi ar fi meritat să câștige după aspectul jocului, însă faptul că au obținut doar un egal se datorează în principal ratărilor din final, “când s-a văzut valoarea lui Tomaz și a lui Andrieș”. Ioan Radu a mai spus că nici dacă l-ar fi avut pe Pălimaru în teren Cetatea nu ar fi reușit mai mult, explicând asta prin faptul că jucătorul ieșean “a avut destul timp să demonstreze ce poate”. “Poate meritam mai mult de la acest meci, dar nu e prima dată când pățim asta. Așa s-a întâmplat și cu Bacăul, și la Rm. Sărat. Nu cred că e vorba de ghinion, e vorba că așa e fotbalul și până la urmă asta e valoarea noastră în acest moment”, a declarat Radu, care a ținut să amintească o vorbă mai veche a sa din acest tur: “Să nu uităm de unde am plecat în vară”.

Stăncioiu: „În retur vom lupta cu Cetatea pentru evitarea retrogradării”

Chiar dacă a recunoscut că rezultatul de egalitate nu avantajează nicio echipă, antrenorul oaspeților, Florin Stăncioiu, s-a declarat până la urmă mulțumit cu punctul câștigat de echipa sa la Suceava. “Ne așteptam să fie un meci greu la Suceava și așa a și fost. Consider că am înfruntat o echipă suceveană haotică, lucru care ne-a ajutat pe noi. Chiar dacă am făcut egal la Suceava, atât noi, cât și Cetatea vom lupta în retur pentru salvarea de la retrogradare, dar sper că în iarnă ne vom pune la punct și vom reuși să arătăm altceva în retur. Sunt convins că la fel se va întâmpla și cu Cetatea”, a declarat tehnicianul oaspeților, Florin Stăncioiu.

Înainte să vină pe Areni
Prahovenii s-au informat bine

Spre deosebire de Ioan Radu, care înaintea meciului de sâmbătă a declarat că nu știe mare lucru despre echipa adversă, antrenorul Florin Stăncioiu s-a informat cu privire la Cetatea de la oficialii formației CSM Rm. Sărat. “Eram avizați de jocul Cetății după ce am discutat cu cei de la Rm. Sărat”, a explicat Stăncioiu. Cât privește arbitrajul, tehnicianul prahovenilor a fost de părere că brigada de arbitri nu a influențat în niciun fel soarta meciului. Toate penaltiurile au fost acordate pe bună dreptate. Chiar dacă pe dl Radu l-am văzut mai liniștit, au fost însă persoane de pe banca suceveană care au protestat la finalul meciului. Nu cred că arbitrii au influențat rezultatul meciului”, a mai spus Stăncioiu, în opinia căruia cei mai buni oameni ai meciului au fost Semeghin de la Cetatea și Vasilescu de la Tricolorul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!