Baroul Suceava are un nou prodecan

Conducerea Baroului Suceava este în formulă completă, după ce Consiliul format din cei 10 avocați aleși pe 28 noiembrie de Adunarea Generală și-a desemnat prodecanul. Este vorba despre o avocată cu experiență, Aurora Lascu, ce preia fotoliul de prodecan de la cel care l-a ocupat timp de peste 12 ani, avocatul
Sorin Rusu. Acesta din urmă a fost ales decan al Baroului Suceava după ce a reușit să-l surclaseze la vot pe fostul decan Vasile Tudor, într-o competiție care a suscitat un deosebit interes printre cei aproximativ 320 de avocați din județul Suceava.

 

avocatul Sorin Rusu

Alegerile l-au dat câștigător pe Sorin Rusu, un avocat în vârstă de 46 de ani, care a reușit să adune aproximativ 160 de voturi din cele 290 exprimate. Mandatul noii conduceri a Baroului Suceava este pentru o perioadă de 4 ani. „Am reușit în prima ședință de după vot să ne cunoaștem și să constatăm că avem aceleași interese, de a reprezenta corect și onest interesele fiecărui membru al Baroului”, a spus Sorin Rusu, care a adăugat că desemnarea prodecanului încheie un proces „electoral”, toate forurile de conducere ale Baroului fiind alese și putându-se intra în linie dreaptă cu mandatul primit.
„Am decis împreună să asigurăm pe viitor o mai mare transparență a modului în care Consiliul ia deciziile cu privire la activitatea curentă și asupra problemelor care apar în mod inevitabil. Suntem dispuși să colaborăm într-o manieră mai generoasă cu oricare membru al Baroului care are o inițiativă bună și care poate fi profitabilă tuturor”, a mai spus Sorin Rusu.
Vom reveni săptămâna viitoare cu un interviu cu noul decan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: