Apă, canalizare, epurare – 76 de proiecte pentru județul Suceava

Încă 5 localități beneficiază de finanțare pentru astfel de proiecte: Volovăț, Vicovu de Sus, Capu Câmpului, Iacobeni, Arbore
 

Vicepreședintele CJ Suceava, Daniel Cadariu, a declarat, ieri, că cinci localități din județ vor beneficia de finanțare pentru proiecte de alimentare cu apă, canalizare și epurare, în urma unei decizii a Ministerului Mediului.
Cadariu a anunțat că, în urma demersurilor președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, Ministerul Mediului a decis, în baza Ordonanței Guvernului nr. 40/2006 pentru aprobarea și finanțarea programelor multianuale prioritare de mediu și gospodărire a apelor, finanțarea unor proiecte privind alimentarea cu apă, realizarea de canalizări și stații de epurare în alte cinci localități din județul Suceava. Astfel, vor fi finanțare proiectul din comuna Volovăț pentru o rețea de canalizare și stație de epurare, cel din orașul Vicovu de Sus, de alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare în localitatea Bivolărie și de canalizare și stație de epurare în acest oraș, un proiect în comuna Capu Câmpului de alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare, un altul în comuna Iacobeni, de construcție a unei stații de epurare a apelor uzate, și un proiect în comuna Arbore privind alimentarea cu apă în sistem centralizat în comună, canalizare și stație de epurare în satul Bodnăreni și canalizare în satul Clit.
Cadariu a menționat că aprobarea acestor investiții face ca numărul proiectelor privind alimentarea cu apă, realizarea de canalizări și stații de epurare în localitățile județului Suceava să fie de 76, finanțarea acestora asigurându-se prin diferite programe naționale sau europene.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: