Agricultorii suceveni își vor identifica suprafețele pe internet !

 

Pentru a diminua erorile privind identificarea parcelelor agricole, Agenția pentru Plăți și Intervenții în Agricultură(APIA) va demara, în luna ianuarie, o campanie de instruire a fermierilor cu privire la modalitatea de identificare online a parcelelor agricole (IPA online).
Potrivit unui comunicat al APIA Suceava, aplicația IPA online permite agricultorilor să-și identifice parcelele agricole prin intermediul internetului, principalul avantaj fiind considerat scăderea numărului de erori, în principal prin măsurarea exactă a suprafeței de teren. Această aplicație a fost pusă la dispoziția fermierilor încă din campania 2009 și s-a constatat că, în cazul celor care au apelat la acest gen de identificare a parcelelor, nu au fost înregistrate erori. Astfel, pe baza unui nume de utilizator și a unei parole furnizate de APIA, fermierii pot accesa aplicația la adresa http://lpis.apia.org.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: