Înrăită în furturi

O minoră din Șcheia este cercetată(doar de dragul statisticii) pentru 9 fapte de gen

Nu e mai puțin adevărat că evidențele polițienești, mai ales cele neoficiale, se alimentează în mod curent cu astfel de personaje și infracțiuni, ce vor fi de folos peste un timp > Codul penal român în vigoare spune că puștoaica, în vârstă de 15 ani, răspunde penal, dacă are discernământ, și, în caz că da, poate fi internată într-un centru de reeducare sau chiar poate primi o pedeapsă > În realitate, nu se va întâmpla așa, deoarece singurul centru de reeducare din județ și vecinătăți este… însuși Penitenciarul de maximă siguranță Botoșani > Veritabil… centru de reeducare, școală pe de-a-ntregul, dar, mai ales la această vârstă, în sens eminamente invers…
 

La 2.12.2009, pe raza municipiului Suceava a fost identificată minora G.C., de 15 ani, din comuna Șcheia, persoană căutată de Poliție.
Puștoaica este suspectă de comiterea mai multor furturi din locuințe.
Fiindu-i respectate toate drepturile procedurale specifice unui minor, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, cea în cauză a fost cercetată și i s-au probat 6 furturi din locuințe și 3 dosare penale cu autori cunoscuți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: