Gavril Mîrza: „Nu poate vopsi Flutur cât a construit Mîrza”

 

„Nu poate Flutur vopsi cât a construit Mîrza, cât a realizat și cât a investit Mîrza în infrastructură și mijloace fixe”, a declarat, luni, liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, arătând că actuala conducere PD-L a CJ Suceava nu a reușit să organizeze licitații pentru toate proiectele inițiate de PSD.
Potrivit președintelui PSD Suceava, pentru Gheorghe Flutur proiectele inițiate de PSD sunt bune atunci când se laudă și sunt criticabile atunci când se vorbește de administrația PSD din județul Suceava.„Să declare ce proiecte au inițiat, în afară de oul uriaș și statuia înaripată din plastic”, a spus Mîrza.
El i-a cerut lui Flutur să anunțe când își începe mandatul de președinte al CJ Suceava. „Nu știu dacă de un an și jumătate de la alegeri a stat jumătate de an în Suceava, că în rest a stat la București”, a afirmat Mîrza, care susține că președintele CJ Suceava vine din când în când în județ și se laudă cu proiecte inițiate de fosta conducere PSD a CJ Suceava.
Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, este în prezent în concediu de odihnă, el fiind șeful campaniei electorale PD-L.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI