DIICOT Suceava, procurori profesioniști și atât

Dosarul „Căjvănean”, imbatabil în instanță

Tâlharii organizați, care au omorât cu atrocitate, pentru bani, un cetățean al Sucevei, nu au cale de scăpare, potrivit rechizitoriului, finalizat zilele acestea > Riscă, cel mai probabil, date fiind probele din rechizitoriu (care conține 128 de pagini), pedeapsa maximă, adică 25 de ani de închisoare

În urma unui rechizitoriu perfect din punct de vedere judiciar (care, n. red., se întinde pe parcursul a 128 de pagini), greu, dacă nu imposibil de atacat în instanță (în ultimele nuanțe, care țin de finețurile sclipirii „geniului” avocațial), întocmit de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Suceava, cei 5 inculpați, care l-au tâlhărit, iar apoi, prin efect, ucis pe omul de afaceri Cristian Căjvănean, vor compărea în fața instanței.

 

Cristian Căjvăneanu

Patru luni de urmărire penală cu probe indubitabile, mijloace materiale de probă, martori și declarații ale inculpaților, coroborate cu situații circumstanțiale, în evidentă legătură de cauzalitate cu fapta comisă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: