Până în prezent

Doar 53% dintre săracii Sucevei au demonstrat că au nevoie de făina și zahărul de la UE

 

Mai bine de jumătate dintre beneficiarii din municipiul Suceava și-au ridicat pachetele cu ajutoare de la Uniunea Europeană, depozitate la sediul primăriei din cartierul Burdujeni. Este vorba despre cele 15 kg de făină albă și 4 kg de zahăr. Narcisa Marchitan, șefa Serviciului de Asistență Socială din cadrul primăriei, ne-a informat: “Din cele 95.000 kg de făină am distribuit 51.210 kg, iar din cele 25.336 kg de zahăr am reușit să dăm 13.636 kg”. Altfel spus, municipalitatea a împărțit săracilor circa 53% din ajutoarele venite de la UE.
Narcisa Marchitan ne-a arătat că săptămâna viitoare mai mulți voluntari, studenți la Asistența Socială din cadrul Universității “Ștefan cel Mare”, vor transporta pachetele cu făină și zahăr la domiciliul beneficiarilor care nu se pot deplasa la sediul primăriei din Burdujeni.
Pot beneficia de ajutoarele venite de la UE categoriile sociale aflate în dificultate – asistații social de la Legea 416, persoanele cu handicap grav și accentuat, pensionarii din sistemul public de pensii care au venituri mai mici de 400 de lei pe lună și șomerii care beneficiază de ajutor de șomaj.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: