Alegătorii, mai categorici decât coaliția opoziției din Parlament

 

„Din fericire, numărul celor care îl susțin pe Traian Băsescu este mai mic față de alegerile din 2004”, a afirmat ieri prim-vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, apreciind că, prin votul de duminică, electoratul i-a transmis deja actualului președinte că nu va mai fi reales.
Potrivit parlamentarului sucevean, izolarea PD-L și a lui Traian Băsescu a depășit granițele Parlamentului, după ce, în primul tur de scrutin, 68 la sută dintre românii cu drept de vot au ales altceva decât Traian Băsescu. „Față de coaliția opoziției din Parlament, care numără 65 la sută din totalul deputaților și senatorilor, votul românilor a fost mai categoric, în pofida faptului că Traian Băsescu și PD-L în calitate de organizator al alegerilor au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a manipula electoratul și pentru a face ceea ce știu ei mai bine: fraudarea alegerilor”, a spus Nechifor.
El a arătat că, dacă la alegerile din vară, pentru Parlamentul European, a fost înregistrată frauda electorală la Preutești, acum acest lucru nu a mai fost posibil, iar Mircea Geoană a câștigat competiția în această comună. „În această situație, știind că ulciorul nu merge de multe ori la apă, PD-L și-a mutat locul de operare către alte comune, precum Slatina, Vadu Moldovei și altele”, a spus deputatul PSD, care a apreciat că Gheorghe Flutur a reușit performanța să facă din Suceava un județ turistic electoral, “promovat” ca destinație unde se transportă alegătorii la urne cu autobuze și microbuze și unde voința electoratului este călcată în picioare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: