Sesiune de comunicări pe tema calității apei din Siret

 

“Impactul activităților economice și al aglomerărilor urbane asupra calității apei din Râul Siret” este titlul sesiunii de comunicări organizate în zilele de 21 și 22 noiembrie de Facultatea de Inginerie Alimentară de la Universitatea Ștefan cel Mare” Suceava. Prima parte a sesiunii se desfășoară astăzi, de la ora 14, în amfiteatrul E 233, moderator fiind decanul facultății, Sonia Gutt, iar cea de-a doua – de la ora 17,30. Lucrările se reiau duminică, de la ora 15, de data asta la Hotel Sagra, concluziile urmând să fie prezentate de la ora 17,30.
Dintre temele expunerilor menționăm “Managementul apei la SC Egger România”, “Metode moderne și analitice în activitățile de cercetare din cadrul proiectului”, “Monitorizarea stratului de ozon în Suceava”.
Manifestarea științifică face parte din proiectul Phare “Sistemul complex de monitorizare a calității apei în bazinul hidrografic al Râului Siret”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: