Direcția Silvică scoate la vânzare peste 10.500 de brazi pentru Crăciun

Direcția Silvică Suceava scoate la vânzare, anul acesta, 10.650 de brazi și molizi de Crăciun, la prețuri ce nu depășesc 40 lei/bucată. Arborii vor fi tăiați însă din păduri în funcție de solicitări, pentru a se evita riscul nevalorificării lor.

 

Cel puțin așa ne informează directorul adjunct al Direcției Silvice Suceava, Marius Răgușitu, care ne-a explicat că brazii și molizii pentru sărbătorile de iarnă vor putea fi achiziționați de suceveni de la mai toate cantoanele sau ocoale silvice. “Nu mai puțin de 5000 de pomi vor fi dați spre valorificare agenților economici, ca urmare a unei licitații”, ne-a declarat dl Răgușitu.
Dacă tot veni vorba despre sărbătorile de iarnă, vă putem informa că, ieri, angajații Domeniului Public din cadrul Primăriei Suceava au instalat trei pomi de Crăciun în capitala județului. “Brazii au o înălțime de 12 metri și sunt amplasați pe esplanada Casei de Cultură, în zona Spitalului Județean

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: