PNL nu are încă un înlocuitor al fostului consilier județean Mihai Aurel Steiciuc

Câțiva supleanți de pe lista de la alegerile din 2008 au fost dați afară din partid, iar alții s-au înscris în alte formațiuni politice

 

PNL Suceava nu a reușit să se prezinte cu o nominalizare pentru fotoliul de consilier județean rămas vacant prin excluderea din partid a lui Mihai Aurel Steiciuc, președinte demisionat al organizației județene a liberalilor.
Secretarul județului, Dumitru Pașniciuc, a declarat ieri, în plenul ședinței ordinare a deliberativului județean, că, printr-o adresă, filiala județeană a PNL a anunțat că disponibil pentru validare este doar al cincilea supleant de pe lista PNL și nu următorul după Mihai Aurel Steiciuc, așa cum ar fi normal. „Unii sunt excluși, alții sunt înscriși în alte partide și, ca atare, a fost necesar să ne adresăm la două persoane să ne comunice dacă, într-adevăr, sunt înscrise în alte partide”, a menționat dl Pașniciuc.
Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a cerut urgentarea demersurilor, astfel încât legislativul să lucreze în formulă completă. „Cer să faceți demersuri cât mai rapid, întrucât, pentru a lucra eficient și a acoperi toate comisiile de specialitate, noi avem nevoie de toți consilierii”, a subliniat Flutur, solicitând și PNL Suceava să grăbească o nominalizare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: