Bibliotecari din 10 localități au fost instruiți cum să lucreze cu mijloace moderne

Prima serie de cursuri de instruire în tehnologia informației și administrării bibliotecilor se desfășoară, începând din 16 noiembrie și până astăzi, la Centrul de Formare Biblionet de la Biblioteca Bucovinei ,,I.G. Sbiera”.

 

Prima serie de cursuri a reunit 10 bibliotecari din Calafindești, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului, Ostra, Panaci, Rădăuți, Sadova, Șaru Dornei și Vatra Dornei, trainer fiind Alexandru Bleau, de la organizația parteneră EOS (Educating for an Open Society), urmând ca pe parcursul a următoarelor două serii să fie instruiți încă 20 de bibliotecari.
La curs, bibliotecarii s-au instruit cu privire la redactarea unor documente necesare utilizatorilor bibliotecii în activitatea zilnică, comunicarea cu rude și prieteni din străinătate prin intermediul programelor de mesagerie instant, redactarea de documente, cercetare pe internet, email, bloguri etc.
“Acest curs

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: