DGA Suceava a scos o mărgică:

A prins un instructor auto corupt, în loc de un polițist corupt, pentru care ia bani să-l prindă !

„Pe 18.11.2009, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Suceava, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu sprijinul Direcției Generale de Informații și Protecție Internă, au prins în flagrant un instructor auto, care a primit suma de 100 euro pentru a facilita unui candidat promovarea examenului de conducere auto.

 

În fapt, numitul B.M.G., în vârstă de 32 ani, din municipiul Fălticeni, instructor auto la o societate din Fălticeni, a pretins de la D.P., de 23 de ani, din aceeași localitate, suma de 100 euro, pentru a-i facilita promovarea examenului de conducere auto – proba practică –, promițându-i că va interveni la membrii comisiei de examinare. Din cercetările efectuate, a rezultat că instructorul B.M.G., cu care D.P. a urmat cursurile de conducere, i-a cerut suma de 100 euro, pentru a-i da examinatorului, altfel nu va promova examenul, fapt cu care cel în cauză a fost formal de acord, dar ulterior a denunțat fapta. În urma denunțului lui D.P. la SNUAU

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: