PRM nu este lăsat să vină la putere „pentru că ar strica jocurile mafioților”

 

PRM Suceava combate ideea democrat-liberalului Orest Onofrei potrivit căreia, la 20 de ani de la Revoluție, România este obligată să aleagă doar între modelele Iliescu și Băsescu, cu mențiunea senatorului sucevean că șansa țării noastre ar fi, bineînțeles, președintele în funcție, Traian Băsescu. „Îl asigur pe dl Onofrei că, în România, există modele adevărate, oameni competenți și patrioți, dar nu sunt lăsați să vină la putere, pentru că ar strica jocul mafioților”, a declarat, într-o conferință de presă, vicepreședintele Organizației Județene Suceava a Partidului România Mare, Vasile Cerlincă. Dl Cerlincă îi reamintește senatorului Onofrei că, pe vremea când era la PNȚCD, modelul său era președintele Emil Constantinescu și că, în circumstanțele actuale, atât modelul Iliescu, cât și modelul Băsescu, pot aduce dezastrul în România.
Viceliderul PRM Suceava constată că actualul „chiriaș de la Cotroceni”, Traian Băsescu, lasă în urmă aproape 1 milion de șomeri, milioane de români plecați să câștige în străinătate, o datorie externă ce bate înspre 100 de miliarde de dolari, precum și 80% din populație săracă și cu pensie de mizerie. În opinia dlui Cerlincă, modelul Băsescu poate fi caracterizat, de asemenea, prin mișcări sociale, învățământul care este la pământ, spitalele pline și cu bolnavi lăsați fără medicamente, precum și prin FMI care întoarce spatele României. Vasile Cerlincă este și împotriva panourilor pe care tronează inscripția „Sunt Gheorghe Flutur și vă spun: /Traian Băsescu-i cel mai bun”. Vicepreședintele PRM are propria sa variantă în versuri pentru candidatul preferat: „Viitorul președinte, /Om frumos cu multă minte, /Patriot de când îl știm, /Numele lui este Vadim”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: