Președintele Gheorghe Flutur este invitat acasă

 

Consilierul județean PSD Ovidiu Milici a solicitat, marți, președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care este șeful de campanie PD-L a lui Traian Băsescu, să vină joi în vizită oficială în județul Suceava, ținând cont că a fost programată ședința extraordinară a CJ Suceava. „Îi solicit domnului Flutur să facă o vizită oficială în județul Suceava, pentru că umblă brambura prin țară. Cetățenii l-au votat președinte pe Gheorghe Flutur și nu pe Neculai Barbă (n.r. angajat la cabinetul președintelui) sau Dragoș Juravlea (n.r. director al CJ Suceava)”.
Milici i-a cerut lui Flutur să vină la serviciu și să-și păstreze demnitatea, dar și să nu mai fie „un edec ce trage un vapor care deja se scufundă”.
După ce i s-a spus că Flutur se află în concediu de odihnă în această perioadă, Ovidiu Milici s-a întrebat unde a fost atunci președintele CJ Suceava în această vară, arătând că este o practică a lui Gheorghe Flutur să lipsească de la serviciu.
El a exemplificat cu raportul Institutului de Politici Publice, care l-a clasat pe Gheorghe Flutur în „topul chiulangiilor” din Parlament în mandatele din 2000-2004 și 2004-2008.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: