La Conferința Națională de Învățământ Virtual 2009

Premii de excelență pentru suceveni pasionați de informatică

 

Doi elevi suceveni, împreună cu profesorii îndrumători, se numără printre laureații Conferinței Naționale de Învățământ Virtual 2009, fiind câștigătorii unui premiu de excelență pentru lucrarea “Lecții virtuale”. Cei doi sunt Alexandru Coman, de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare”, și Nicu Daniel Gherasim, de la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, care au fost îndrumați de profesorii Raluca Costineanu, respectiv Giorgie Daniel Vlad. “Premiul obținut este deosebit de valoros, dacă se ține cont că s-a concurat cu lucrări elaborate de colective din universități”, a precizat prof. Vlad.
Un premiu de excelență la CNIV 2009 a câștigat și echipajul sucevean format din prof. Dan Milici de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Ionuț Șandru și Victor Șutac, ambii de la Societatea Științifică Cygnus – centru UNESCO, pentru lucrarea „Zidit de om, creat de Dumnezeu” – utilizarea tehnologiei multimedia. Premierea va avea loc pe 24 noiembrie la Universitatea din București.
Aceste premii se acordă pentru implementarea și promovarea tehnologiilor moderne în educație și cercetare, începând din 2007.
CNIV este cel mai bine cotat eveniment academic național în domeniul eLearning și s-a desfășurat la începutul lui noiembrie, jurizarea lucrărilor prezentate în concurs durând 2 săptămâni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: