La Universitatea Suceava, în această seară, se inaugurează Complexul de Natație și Kinetoterapie

 

Festivitatea de inaugurare a Complexului de Natație și Kinetoterapie de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava se va desfășura astăzi, de la ora 19, în prezența conducerii universității, a cadrelor didactice, a studenților și a reprezentanților instituțiilor comunității locale.
În ziua următoare, cu începere de la ora 10, va debuta prima ediție a Cupei USV la înot, o competiție internațională la care vor participa concurenți de la universitatea gazdă, Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport din Chișinău, State Precarpathian „Vasyl Stefanyk” National University, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.
Recepția Complexului de Natație și Kinetoterapie a avut loc la sfârșitul lui octombrie, el însemnând pentru universitatea suceveană o investiție de 10 milioane lei.
Potrivit rectorului universității, Adrian Graur, complexul este destinat întregii comunități.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: