Ultimul salut…

Elevii de la Școala „Bogdan Vodă” din municipiul Câmpulung Moldovenesc și-au salutat pentru ultima oară una dintre profesoare, printr-o ceremonie tăcută și impresionantă.
 

Ultimul salut…

Ieri, la orele prânzului, elevii și o parte dintre profesorii din localitate care au cunoscut-o pe profesoara decedată s-au aliniat în fața școlii și au așezat un cordon de lumânări aprinse de-a lungul drumului pe care urma să treacă procesiunea funerară. Au așteptat în tăcere și au salutat-o pentru ultima oară…
Profesoara F.C. a fost găsită decedată pe 13 noiembrie. Avea doar 46 de ani și unele probleme de sănătate. Polițiștii chemați atunci la fața locului au luat în calcul varianta unui suicid pe fondul unor dificultăți emoționale agravate de probleme personale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI