De astăzi sau mâine, la Câmpulung

Centrala termică intră în funcțiune

Ea va folosi, deocamdată, combustibil lichid (CLU)

În condițiile în care nu a fost desemnat încă operatorul de gaze naturale în municipiul Câmpulung Moldovenesc, centrala de cogenerare, construită prin proiectul județean de utilități, va fi pornită sâmbătă sau duminică, dar nu pe gaz metan, ci pe CLU.

 

Gheorghe FLUTUR

Anunțul a fost făcut ieri de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a arătat că problema operatorului de gaz va fi rezolvată în viitorul apropiat. Totodată, Gheorghe Flutur a arătat că instituțiile implicate în derularea proiectului „Suceava – Utilități și mediu la standarde europene” lucrează, în aceste zile, la pregătirea unei hotărâri de guvern care să reglementeze recuperarea de la Transgaz a sumelor corespunzătoare investițiilor făcute în realizarea magistralelor de gaz metan și transferate societății de transport al gazelor naturale, precizând că este vorba de aproximativ 11 milioane de euro.
Ministerul Economiei va organiza, la 30 noiembrie, licitația pentru asigurarea distribuției de gaze în municipiile Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, precum și în comunele Pojorâta, Vama și Pătrăuți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: