La Suceava și Adâncata

Caravana PD-L pentru Traian Băsescu, primită foarte bine

Săptămâna 9 – 14 noiembrie – zile de foc pentru campania prezidențială. Echipe constituite din membri și simpatizanți ai Partidului Democrat-Liberal și ai lui Traian Băsescu au ”bătut la pas” întreg teritoriul municipiului Suceava.

 

Echipei conduse de deputatul PD-L de Suceava pe Colegiul 1, Sanda-Maria Ardeleanu, din care au mai făcut parte Liviana Enea, Cristina Iordăchel, Grigore Duciuc, Bogdan Bicsi, Valentin Corciu, Liviu Andriescu, i s-au alăturat numeroși cetățeni care au dorit să comunice și ei, în direct, cu sucevenii, într-o campanie de stradă ce permite dialogul real, nemijlocit între oameni.
Sucevenii au fost invitați să participe la votul din 22 noiembrie, atât pentru alegerea viitoru-lui președinte al țării, cât și pentru o nouă formulă a Parlamentului României, cu un număr redus de parlamentari și cu o singură cameră.
Membrii echipei PD-L au fost plăcut surprinși să constate că cetățenii Sucevei sunt foarte bine informați cu privire la situația politică pe care o traversează România, la măsurile de reformare a statului român începute și care trebuie continuate.
Numărul simpatizanților președintelui Traian Băsescu se dovedește a fi, la Suceava, foarte mare, iar declarațiile în acest sens, făcute pe stradă, sunt elocvente: ”Să faceți măcar atât cât a făcut și el”, a spus o doamnă în zona Policlinicii municipiului; ”În familie și în politică cel mai important lucru este continuitatea”, a declarat un valoros intelectual sucevean; ”Nu-mai cu el avem garanția continuării reformelor începute”, au spus câțiva tineri ; ”Un om care știe să înfrunte furtunile”, ”El este singurul care ne poate salva ”, au mai declarat și câțiva pensionari.
În legătură cu poziția sucevenilor față de referendum, câteva persoane au spus că mai ales acest lucru îi interesează și îi motivează pentru a merge la vot pe 22 noiembrie.
Campania continuă în municipiul Suceava, echipa condusă de deputata Sanda-Maria Ardeleanu urmând să se deplaseze în zonele Centru, Piața Mare, Piața Mică, cartierul George Enescu.

Adâncata

Mesajul lui Traian Băsescu, candidatul susținut de democrat-liberali pentru obținerea unui nou mandat la președinție, a ajuns vineri și la sucevenii din comuna Adâncata, prin intermediul caravanei PD-L. Zeci de tineri democrat-liberali, însoțiți de liderii partidului, printre care secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan, vicepreședintele Constantin Lungu sau liderul PD-L Adâncata, Viorel Cucu, care este și managerul filialei județene, le-au transmis localnicilor că șeful statului vrea ca agricultura să devină o prioritate națională, iar copiii de la țară să aibă șanse egale cu cei de la oraș pentru a urma o facultate sau pentru a-și găsi un loc de muncă. „Oamenii satelor trebuie să simtă solidaritatea noastră. Țăranii care s-au obișnuit să vândă lapte, carne și cereale pe sume de nimic merită ca munca lor să fie răsplătită cu adevărat. Acest echilibru va fi restabilit când la sate vor funcționa întreprinderi de prelucrare a alimentelor prime. Cu fonduri europene putem crea o industrie de prelucrare la sat, în așa fel încât țăranii să vândă brânză în loc de lapte, pâine în loc de grâu și mezeluri în loc de carne. Munca agricolă va aduce astfel venituri mai mari și un nivel de viață mai bun la sat. Banii europeni vor merge la adevărata majoritate”, a declarat secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan.
El a precizat că a constatat că, față de ultima deplasare a „caravanei portocalii” în comuna Adâncata, numărul susținătorilor lui Traian Băsescu a crescut semnificativ, oamenii dorindu-și continuitate la conducerea statului. „Am constatat că numărul susținătorilor lui Traian Băsescu a crescut. Cetățenii și-au dat seama că administrația democrat-liberală a Consiliului Județean a sprijinit comunitățile, indiferent de culoarea politică a primarului, așa cum a făcut și cu comuna Adâncata, care are primar PSD”, a conchis Balan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: