Fotbal, Liga a II-a - Ovidiu Ciobanu e mai realist

“Trebuie să-ți pui vată în urechi și să-ți vezi de jocul tău”

Secundul Cetății nu e de acord cu atitudinea jucătorilor care răspund provocărilor verbale din tribună!

 

Fost mare jucător al Sucevei, Ovidiu Ciobanu, în prezent antrenor secund al Cetății, și-a exprimat ieri punctul său de vedere în privința conflictului apărut între Dorel Bernard și o parte dintre suporteri la finalul partidei cu FCM Bacău. „Ca fotbalist, nu ai ce te lua în gură cu spectatorii. Trebuie să-ți pui vată în urechi și să-ți vezi de jocul tău. Eu când eram fotbalist activ auzeam reacția publicului doar la începutul meciurilor, pentru că după aceea mă concentram exclusiv asupra jocului”, a precizat secundul lui Ioan Radu.
Ovidiu Ciobanu admite că moralul fotbaliștilor suceveni este la limita de avarie după seria de rezultate neconvingătoare din ultima vreme, dar spune că FC Cetatea va merge la Galați ca să și vândă scump pielea. „Mai sunt 4 etape din tur și ne vom agăța de toate aceste meciuri. S-ar putea ca la final fiecare punct să conteze, așa că în confruntarea cu Dunărea ne-ar mulțumi chiar și un rezultat de egalitate. Gălățenii alcătuiesc o echipă tânără, compactă, cu fotbaliști care joacă de 2-3 ani împreună”, a declarat Ovidiu Ciobanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: