Gheorghe Acatrinei

PD-L este vinovat de eșecul Programului „Suceava – Utilități și mediu…”

Implementarea defectuoasă a Programului „Suceava – Utilități și mediu la standarde europene” este pusă de conducerea Organizației Județene PRM Suceava în cârca conducerii PD-L a Consiliului Județean.

 

Liderul sucevean al Partidului România Mare, Gheorghe Acatrinei, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că a făcut investigații din care a rezultat că democrat-liberalii au partea cea mai mare de vină în staționarea investițiilor. Dl Acatrinei remarcă faptul că, încă de pe vremea când era senator, actualul șef al administrației județene, Gheorghe Flutur, a căutat nod în papură respectivului proiect, dorind astfel să-l discrediteze pe președintele de atunci al Consiliului Județean, Gavril Mîrza (PSD). „Programul de utilități a fost și este o bijuterie pentru județul Suceava. Dl Flutur s-a gândit că pune piedici dlui Mîrza și a înșirat o serie întreagă de procese care au împiedicat desfășurarea proiectului”, a subliniat dl Acatrinei, adăugând că municipiul Câmpulung Moldovenesc nu are, din această cauză, nici acum încălzire centralizată. Ex-senatorul PRM de Suceava crede că reprezentanții PD-L trebuie acum, cu prilejul alegerilor prezidențiale, să mai meargă printre oameni și să cerșească voturi. „În loc să se ocupe de treburile județului, aceștia stau mai mult în fața camerelor de luat vederi”, a reliefat Gheorghe Acatrinei, liderul județean PRM Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: