„Caravana portocalie“, din localitate în localitate, din casă în casă

„Observ o creștere a numărului de susținători ai lui Traian Băsescu de la o întâlnire electorală la alta”, a declarat, ieri, secretarul general al Organizației Județene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Balan, care se ocupă de organizarea acțiunilor electorale PD-L din județ.

 

Potrivit lui Balan, democrat-liberalii suceveni s-au constituit într-o “caravană portocalie”, formată din parlamentari PD-L, președinți de organizații locale, consilieri locali și județeni și membri PD-L și au luat la picior localitățile din județ, pentru a transmite mesajul candidatului pe care-l susțin la Președinția României, actualul șef al statului, Traian Băsescu.
Parlamentarul PD-L a arătat că echipa democrat-liberală a poposit luni la Mitocu Dragomirnei, marți la Pătrăuți, iar miercuri la Ipotești, urmând ca zilele următoare să se îndrepte spre Adâncata, Salcea, Burdujeni-sat și municipiul Suceava. Balan a spus că democrat-liberalii suceveni au mers din casă în casă, au distribuit materiale electorale și s-au întreținut cu oamenii. „Am fost primiți foarte bine în localitățile pe care le-am parcurs până acum. Oamenii ne-au întrebat multe lucruri despre Traian Băsescu și am văzut că foarte mulți doresc să-l voteze pe actualul șef al statului, realizând că el este cel care s-a zbătut pentru introducerea pensiei minime garantate, pentru reformarea statului, pentru reducerea cheltuielilor bugetare. Unii chiar au spus că ar fi bine să câștige Traian Băsescu, ca să se liniștească odată lucrurile și țara să fie guvernată. Oamenii și-au expus diferitele probleme cu care se confruntă în viața de zi cu zi și își pun mari speranțe în rezolvarea lor de către președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur”, a subliniat deputatul PD-L Ioan Balan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI