Potrivit unui sondaj de opinie realizat de PD-L Suceava

„Traian Băsescu are o cotă foarte importantă din intenția de vot”

 

Conform unui sondaj de opinie realizat de PD-L Suceava pe marginea unui chestionar pus la punct de specialiști în sociologie, Traian Băsescu, candidatul susținut de democrat-liberali pentru un nou mandat la Președinția României, se bucură de o cotă „foarte importantă” ca intenție de vot la nivelul județului, a declarat, duminică, secretarul organizației județene a PD-L, deputatul Ioan Balan.
„La nivel de Suceava, am sondat populația pe niște chestionare, folosindu-ne de un call-center, sub supravegherea unor sociologi. Vreau să spun că președintele Traian Băsescu are o cotă foarte importantă în ce privește intenția de vot la nivel de Suceava. La jumătatea campaniei, pot să spun că suntem mulțumiți de modul cum reacționează sucevenii vizavi de intenția de vot”, a arătat Balan.
În același timp, deputatul democrat-liberal sucevean a ținut să remarce „disperarea” adversarilor politici care, în opinia lui, „au realizat că sucevenii îl susțin pe Traian Băsescu”. “Pe de altă parte, vreau să remarc disperarea adversarilor noștri politici, pentru că și ei, la fel ca și noi, au realizat că sucevenii îl susțin pe Traian Băsescu”, a subliniat secretarul organizației județene a PD-L.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: