PSD cere PD-L să-și onoreze promisiunile

Social-democrații suceveni susțin că PD-L Suceava ar fi promis sume de bani în schimbul participării unui număr în-semnat de suceveni la mitingul electoral organizat la Iași, acești bani nemaifiind însă achitați.

 

Potrivit președintelui PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, la aceste mitinguri prin care se dorește să fie arătată susținerea de care se bucură Traian Băsescu sunt aduși oameni pe bază de tabel și că aceștia sunt susținuți financiar. El a arătat că la mitingul PD-L organizat la Iași fiecare pădurar din județul Suceava trebuia să aducă cinci persoane cărora urmau să le achite câte 150 de lei. „Oamenii nu au primit banii și au început să reclame și să se plângă”, a spus luni liderul PSD, care a cerut PD-L să-și plătească datoriile.
Mîrza a mai declarat că nu credea că va mai auzi după decembrie 1989 ceea ce se petrece acum la mitingurile organizate de PD-L pentru Traian Băsescu, privind scandările și exercițiile de întâmpinare a „conducătorului iubit”.
La rândul său, deputatul PSD Eugen Bejinariu a spus că PD-L face „turism electoral” și că adună oameni din zece județe pe care îi duce la mitingurile lui Traian Băsescu. El a spus că este grav că la aceste mitinguri sunt aduși minori. „Acei copii trebuie educați în spiritul legii și al onoarei și nu să țipe lozinci”, a spus Bejinariu.
Pe de altă parte, prim-vicepreședintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat că PSD „o ține în glumițe” și a spus, în glumă, că liderul PSD Suceava este dezinformat și că PD-L a promis mult mai multe participanților. De aceea se așteaptă ca Mîrza să spună că aceștia trebuiau să primească și zile libere, concediu medical și bonuri de masă, ca la cei care donează sânge. „Cred că am rămas datori celor care au venit cu mijloace proprii la miting, la cei care au venit cu elicopterul, telegondola sau iahtul”, a spus Onofrei. El a arătat că nu poți trata decât în glumă astfel de declarații ale liderilor PSD. „Nu e de mirare că PSD pierde alegerile dacă o tot ține în glumițe de genul acesta”, a mai spus prim-vicepreședintele PD-L Suceava.
La mitingul PD-L pentru susținerea lui Traian Băsescu au participat aproximativ 5.500 de suceveni, potrivit organizatorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: