Preșcolarii din Mitocu Dragomirnei au o nouă grădiniță la standarde europene

> Investiția a fost evaluată la peste 9 miliarde de lei vechi

Preșcolarii din comuna Mitocu Dragomirnei au, începând de ieri, o grădiniță la standarde europene. Clădirea a fost inaugurată cu tot fastul de rigoare, impus de “impetuozitatea” investiției, de peste 9 miliarde de lei vechi.

 

La eveniment a putut fi remarcată prezența primarului localității Dănuț Solcan, precum și a deputatului PD-L de Suceava, Ioan Balan, a primarului Sucevei, Ion Lungu, care este și coordonatorul campaniei electorale a PD-L pe plan local, și a aproximativ 100 de localnici extrem de mândri și entuziasmați de noua investiție. Invitații au fost așteptați cu pâine și sare de preșcolari îmbrăcați în costume naționale.
După tăierea panglicii inaugurale, primarul localității a declarat că banii pentru această investiție au fost alocați, în mare parte, de Consiliul Județean Suceava. “Am mai avea nevoie de două miliarde de lei pentru amenajarea exterioară a grădiniței. Construcția a durat mai bine de un an”, ne-a declarat Solcan, explicând că în noua grădiniță vor învăța circa 150 de preșcolari.
În acest context, deputatul Ioan Balan a promis că va sprijini comunitatea din Mitocu Dragomirnei, despre care a spus că este formată din oameni deosebiți. “Ne bucurăm că suntem astăzi alături de o comunitate specială, o comunitate care mi-a dat și mie votul parlamentar și care de fiecare dată mă emoționează. Aici am un primar destoinic care vorbește puțin și face mult”, a declarat Ioan Balan.
Deputatul democrat-liberal a promis la final că va continua să sprijine comunitatea din Mitocu Dragomirnei, deoarece aceasta ar mai avea nevoie de încă o grădiniță.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: