„Inspiră verde”

Garda Națională de Mediu, în parteneriat cu Asociația Română pentru Reciclare (ROREC), a lansat concursul de eseuri „Inspiră verde”, competiție adresată copiilor de vârstă școlară.

 

Potrivit șefei Comisariatului Regional al Gărzii de Mediu Suceava, Diana Mihaela Croitoru, concursul se desfășoară în perioada 20 octombrie – 1 decembrie 2009 și urmărește implicarea copiilor în activități de mediu. „Este urmărită inițierea copiilor în problematica protecției mediului și valorificarea inspirației și cunoștințelor acestora despre ceea ce înseamnă poluare, cum afectează emanațiile de gaze factorii de mediu și sănătatea oamenilor, cum ar trebui să acționăm pentru reducerea acestora etc. Sunt incluse în concurs și povestirile despre situațiile de poluare a mediului la care copiii au fost martori”, declară dna Croitoru. Câștigătorul va fi desemnat pe data de 10 decembrie, iar ocupanții primelor trei locuri vor fi premiați de Garda Națională de Mediu și ROREC. Diana Mihaela Croitoru anunță că unitățile de învățământ interesate sunt așteptate să ia contact cu Garda de Mediu Suceava, pentru a stabili programul și modul de desfășurare a concursului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: