Un fleac: puteau să ciuruiască pe oricine...

Doi polițiști și 17 focuri de armă, în plin trafic, pentru o amendă !

> Doar 7 gloanțe au atins mașina, dintre care unul – pneul din stânga spate, fapt care l-a convins, în sfârșit, pe conducătorul auto să frâneze

Duminică, în jurul orei 23.45, o patrulă de poliție din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Suceava, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe Calea Unirii din localitate, a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a unei autoutilitare, dar conducătorul auto a refuzat să oprească, accelerând, și a continuat deplasarea, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, de ieri.

 

Agenții de poliție, doi la număr, folosind semnalele acustice și luminoase, au pornit în urmărirea autoutilitarei în cauză, dar șoferul nu a oprit nici de data aceasta. Polițiștii afirmă că, prin modul de deplasare, mașina punea în pericol pe ceilalți participanți la trafic.
A fost efectuat un foc de avertisment în aer, dar conducătorul autoutilitarei a refuzat din nou să oprească, deși autoturismul poliției a ajuns în dreptul autoutilitarei și i s-a făcut din nou semn de oprire, fiind folosită și portavocea din dotare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: