Un bilanț pozitiv pentru rădăuțenii de la Habitat for Humanity

Habitat for Humanity International a acordat recent distincțiile interne pentru regiunea Europa și Asia Centrală pe anul fiscal 2009 (1 iulie 2008 – 30 iunie 2009).

 

Vicepreședintele HFH ECA (Habitat for Humanity Europe and Central Asia), Don Haszcyn, a anunțat oficial lista entităților naționale Habitat premiate de Consiliul Director Internațional. Din cele 8 premii care se alocă în fiecare an pe regiune, Habitat for Humanity România, împreună cu organizațiile afiliate (Beiuș, Cluj, Comănești, Craiova, Cumpăna, Pitești și Rădăuți), a câștigat 3 premii importante.
Astfel, HFH România i s-a decernat premiul „Millard Fuller”, pentru numărul de familii asistate și construcții de locuințe, organizația câștigând la categoria pentru cea mai mare creștere din punct de vedere al construcțiilor noi și renovate. De asemenea, românii au câștigat premiul „Solomon pentru Dezvoltare Resurse”, pentru strângerea de fonduri realizată de HFH România, și premiul „Linda Fuller pentru Voluntariat”, pentru cel mai bun program de voluntariat Global Village.
Cele 7 filiale ale HFH România au găzduit 35 de echipe de voluntari Global Village. În urma experiențelor de voluntariat pe care membrii echipelor le au în fiecare filială, aceștia completează niște evaluări, iar media pe România este de 92% răspunsuri pozitive. Din toate filialele din România, Habitat for Humanity Rădăuți a avut cea mai mare medie, de 96,4% răspunsuri pozitive în formele de evaluare completate de voluntari.
Habitat for Humanity Rădăuți dorește să implice și membri din comunitatea locală ca voluntari în proiectele pe care le va desfășura în perioada următoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: