Gastro-Show cu maestrul în arta culinară Jakob Hausmann

Din dorința de a oferi clienților săi gastronomi posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele profesionale și de a face schimb de experiență cu confrații în arta culinară, compania Selgros Cash & Carry inițiază o serie de evenimente gastronomice în fiecare magazin Selgros din România.

 

La Gastro-Show-urile organizate cu participarea maestrului în arta culinară Jakob Hausmann se vor prezenta rețete, moduri profesionale de preparare precum și sfaturi din experiența profesională a maestrului. Un wine expert va oferi sfaturi legate de asocierea corectă a mâncărurilor cu vinuri și alte informații interesante.
Primele evenimente au avut loc, bucurându-se de mare succes, la magazinele Selgros din Brașov, Târgu Mureș, București-Berceni și Pantelimon, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara și Arad.
Miercuri, 11 noiembrie a.c., la Selgros Suceava de această dată, între orele 11-13, va avea loc loc ediția bucovineană a Gastro-Show-ului cu maestrul Jakob Hausmann.
Sunt invitați să vadă specialiștii în acțiune și să schimbe idei toți cei pasionați de arta culinară, fie gastronomi profesioniști, fie amatori.
(PIA KRAUSS, marketing manager Selgros Cash & Carry SRL)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: