Ofensivă județeană pe proiecte transfrontaliere

Administrația intenționează să atragă 16 milioane de euro prin Programul Operațional Comun

Consiliul Județean Suceava are un portofoliu de 10 proiecte pentru care intenționează să atragă finanțare din fonduri comunitare.

 

Valoarea lor se ridică la 16 milioane de euro, documentația urmând a fi depusă, în special, în cadrul Programului Operațional Comun (POC) România – Ucraina – Republica Moldova, Axa prioritară 1, „Către o economie mai competitivă” și Axa prioritară 2 „Mediu și pregătire pentru situații de urgență”. Potrivit conducerii administrației județene, este vorba, printre altele, de modernizarea unor porțiuni de drumuri foarte importante, precum Câmpu-lung Moldovenesc – Izvoarele Sucevei – frontiera cu Ucraina; Moldova Sulița – Izvoarele Sucevei – frontiera cu Ucraina, Brodina – Ulma – frontiera cu Ucraina, precum și a drumului județean de la Climăuți. În cadrul aceluiași portofoliu, există proiecte care au ca țintă comunitatea oamenilor de afaceri de o parte și de alta a graniței, activități culturale, târguri și manifestări expoziționale comune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: