Gripa nouă întrerupe programul competițional al voleibaliștilor suceveni !

Lideri incontestabili în Divizia A2, Seria Est, voleibaliștii suceveni vor lua o pauză forțată astăzi, meciul dintre CSMU LPS Suceava și Agronomia București fiind amânat. Mo-tivul îl reprezintă frica bucureștenilor ca, după deplasarea la Suceava, să se infesteze cu virusul AH1N1.

 

În acest sens, gruparea din Capitală a făcut o cerere sucevenilor prin care au cerut ca meciul să se dispute la o altă dată. „Gruparea bucureșteană este alcătuită pe scheletul echipei campioane naționale de juniori din sezonul precedent. Întrucât majoritatea jucătorilor care trebuiau să facă deplasarea la Suceava sunt elevi, părinții acestora au refuzat să-i lase să vină până în Bucovina de frica gripei porcine. Până la urmă i-am înțeles și am fost de acord să reprogramăm acest meci, cu o condiție însă, ca atât confruntarea directă din tur, cât și cea din retur, să se dispute la Suceava, la începutul anului viitor, în zilele de 15 și 16 ianuarie”, a declarat antrenorul sucevenilor, Victor Pancu.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: