Dosar penal pentru „omenie” vs. dosar penal pentru tulburare de posesie și amenințare

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți are în supraveghere procedurală un dosar penal care îl are în calitate de prezumtiv făptuitor pe Mircea Laurus, primarul orașului Milișăuți, în urma unui apel telefonic dat la 112 în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 8, de Vasile Avram, din Rădăuți, care semnala faptul că edilul-șef s-ar fi apucat să tragă cu pușca după el și alte persoane, printre care și frați ai dânsului (care compar în speță ca părți vătămate sau martori; în total patru persoane).

 

Incidentul s-ar fi petrecut pe un drum pe care reclamantul îl semnala ca fiind public, deși, în realitate, cărarea pietruită face parte constitutivă din proprietatea primarului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: