În centrul Sucevei, luni

Deficiențe tehnice opresc căldura și apa caldă

SC Termica SA Suceava ne-a transmis, sub semnătura directorului general Constantin Plăcintă, că „pentru remedierea unor deficiențe tehnice apărute pe Magistrala I”, luni, 9 noiembrie, de la ora 7, se va sista furnizarea energiei termice pentru apă caldă menajeră și încălzire consumatorilor arondați la următoarele puncte termice: Liliacul, M. Viteazul 1, M. Viteazul 2, Bucovina, A1, Tribunal, Obor, Areni 1, Areni 2, Areni 3, Pompieri, Centrul de Transfuzii, Stațiunea de Cercetări Agricole, Petru Rareș.
Potrivit comunicatului, reluarea furnizării apei calde menajere și a încălzirii se va relua în cursul aceleiași zile, de la ora 18.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: