„Zăpada nu este un avantaj pentru noi”

consideră antrenorul principal al echipei FC Cetatea Suceava, Ioan Radu

Gazonul de pe „Areni” a primit neașteptat și în avans un „supliment” de zăpadă. Cei de la FC Cetatea s-au pregătit deja pentru un asemenea moment, cu mingi speciale, de culoare deosebită, și cu lopeți pentru curățarea terenului.

 

Deocamdată nu se știe cum vor fi și jucătorii pregătiți pentru o asemenea vreme.
„Pe noi nu ne avantajează zăpada la meciul cu FCM Bacău. Suntem echipă gazdă și va trebui să construim și să ajungem la poartă. Nu reprezintă niciun secret faptul că indiferent de condiții trebuie să scoatem un rezultat bun în disputa cu formația băcăuană. Pentru moment ne vom antrena pe terenul de la LPS sau într-o altă locație improvizată pentru a putea păstra intactă suprafața de joc de pe

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI