FC Cetatea mizează oarecum pe oboseala celor de la FCM Bacău după meciul restanță cu FC Snagov

În etapa a XIII-a a seriei I a Ligii a II-a, FC Cetatea Suceava va primi pe teren propriu vizita echipei FCM Bacău. Oaspeții au avut meci restanță ieri, pe terenul celor de la FC Snagov, meci încheiat la egalitate, 1-1. Gazdele au înscris primele, însă moldovenii au egalat prin Dutciuc, în minutul 77.

 

„În mod sigur, cei de la FCM Bacău au consumat energie în partida de la Snagov, însă nu trebuie să ne bazăm pe lipsa lor de prospețime în jocul de sâmbătă. FCM Bacău este o echipă bună, care are destui jucători de valoare și metode excelente de refacere, lucru care ne face să mizăm doar pe forțele proprii în disputa directă. Mai mult, s-ar putea să aibă și moral bun după egalul de la Snagov și va trebui să tratăm meciul direct la fel cum am făcut-o cu Sportul Studențesc sau Petrolul Ploiești și să câștigăm”, a afirmat antrenorul principal al formației FC Cetatea Suceava, Ioan Radu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI