Ședința trimestrială a UAAIFR, la Vatra Dornei

În zilele de 30 octombrie și 1 noiembrie a.c. a avut loc, la Vatra Dornei, ședința trimestrială a Uniunii Asociațiilor Artistice și Intelectuale a Feroviarilor Români (UAAIFR).

 

Dl ing. Florin Dobrescu, președintele asociației, a prezentat raportul de activitate, în care au fost reliefate toate manifestările organizate de către cercurile de pictură, radio amatori, pictură, turism, activitatea de creație literară tehnică de specialitate, sport, turism, cultural-artistică și limbă esperanto, la nivel de direcții regională din țară. Din cele prezentate a reieșit faptul că, în ciuda crizei economice, membrii acestor cercuri și-au unit eforturile și, prin donații personale, au reușit să mențină la un nivel ridicat activitatea acestor cercuri și să ocupe un loc fruntaș la nivel european. Programul întâlnirii s-a încheiat cu un plan de măsuri pentru perioada următoare și cu o excursie la Mănăstirea Moldovița, Salina Cacica și o vizită a municipiului Vatra Dornei.
Consfătuirea a avut loc după cele desfășurate în acest an la Predeal, Trieste (Italia), Calafat, Tușnad Băi și Krippen (Germania).
(GEORGE TIMU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: