La mulți ani?

Borta din mijlocul intersecției străzilor Mărășești și Leca Moraru a împlinit o lună…

Firmele de construcții care execută lucrările în cadrul programului ISPA nu se grăbesc să-și termine treaba în municipiul Suceava, nici măcar la spartul târgului… spart. Un exemplu în acest sens este deja cea numită “Pfeiffer”, ai cărei angajați au săpat, în urmă cu o lună de zile, “o frumusețe de bortă” fix în intersecția străzilor Leca Moraru și Mărășești.

 

Scopul? Evident, problema cu țevile de apă și canal care trec pe sub strada Mărășești.
Deși execuția acestei lucrări blochează parțial accesul pe strada Leca Moraru, de aproape două săptămâni în zonă nimeni nu a zărit picior de muncitor.
Poate că angajații de la “Pfeiffer” au uitat de această groapă și ar trebui să le amintească cineva. Sau poate că firma menționată așteaptă ca borta din intersecția Mărășești-Leca Moraru să împlinească un an ca sa-i taie moțul. Cine știe?
Sperând că voi dezlega misterul “gropii uitate”, am luat legătura telefonic cu domnul viceprimar Viorel Seredenciuc, care ne-a explicat că lucrarea la care facem referire este extrem de complexă și necesită timp. “Constructorul a fost nevoit să aștepte răspunsul firmei de proiectare”, ne-a spus dl Seredenciuc. Adjunctul primarului Ion Lungu ne-a asigurat, totodată, că, până la începutul săptămânii viitoare, muncitorii firmei constructoare vor finaliza lucrarea de înlocuire a țevilor din zonă și vor acoperi groapa. Noi sperăm să se întâmple așa, dar vom face totuși o chetă ca să cumpărăm un tort, pentru ca “tăierea moțului” gropii din intersecția menționată să nu ne prindă nepregătiți…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: