Pe fondul scăderii nivelului de trai

Diminuare cu o treime a numărului de cerșetori !

Paradoxal, în ciuda accentuării precarității condițiilor de trai ale sucevenilor, polițiștii comunitari anunță că fenomenul cerșetoriei din reședința de județ se înscrie pe o pantă descendentă.

 

Așa rezultă dintr-o informare a Poliției Comunitare, în care se arată că numărul de cerșetori depistați în trimestrul al treilea al anului este cu peste 30% mai redus. Pe de altă parte, materialul citat reliefează că agenții comunitari s-au concentrat mai puțin pe a-ceastă latură a activității lor, cauza constând în comasarea la supravegherea intervențiilor de modernizare a termoficării. „Din cauza alocării resurselor umane înspre buna desfășurare a lucrărilor de reparare a infrastructurii de termoficare din municipiu, activitățile legate de fenomenul cerșetoriei se vor organiza în ultimul trimestru al acestui an. Totuși, se observă o scădere cu circa o treime a numărului de cerșetori depistați în ultima perioadă”, se precizează în informarea semnată de directorul executiv Viorel Horodenciuc. În trimestrul trecut, în total, polițiștii comunitari au dat 356 de amenzi în valoare totală de peste 70.000 de lei, „fugăriți” fiind de la „locul de muncă” 81 de cerșetori. Vagabondând și practicând cerșetoria au fost depistați și 36 de minori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: