Atletism, Campionatul Național de Cros

Cristina Casandra luptă pentru o poziție fruntașă

Ocupantă a locului al IV-lea, săptămâna trecută, la Crosul Loteriei Române, unde a primit premiu un televizor LCD, Cristina Casandra va lua startul, sâmbătă, la cursa de 8 kilometri din cadrul Campionatului Național de Cros.

 

Cristina Casandra

Competiția va avea loc la Giurgiu, unde Cristina este însoțită de soțul și, totodată, antrenorul ei, Silviu Casandra. „Este o probă pe o distanță destul de mare. Nici nu se poate compara cu proba de 3000 de metri obstacole în care Cristina aleargă de obicei. Tocmai de aceea eu spun că se poate întâmpla orice, dar, cu siguranță, Cristina va fi acolo, în față. Speranțe mari la medalie ne facem pentru concursul pe echipe la senioare, unde, pe lângă Cristina Casandra, le avem pe Erzilia Țâmpău, Ionela Dobriță și Alexandra Bercea”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.
După Naționalele de cros de la Giurgiu, soții Casandra vor reveni la Suceava și vor aștepta câteva răspunsuri în privința ultimelor curse la care Cristina va participa în acest final de an.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI