PSD Suceava 2020

Ședință încărcată pentru consilierii dorneni

Vineri, 30 octombrie crt., în Sala de conferințe a Primăriei municipiului Vatra Dornei, se va desfășura ședința ordinară a Consiliului Local, având pe ordinea de zi 20 de puncte.

 

În cadrul ședinței se va proceda la modificarea și completarea hotărârii de alegere a membrilor comisiei de validare a mandatelor consilierilor, urmare a încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatelor de consilier local ale domnilor Boncheș Ilie și Iordache Gheorghe. Vor fi validate mandatele de consilier ale doamnei Abutnăriței Paraschiva și domnului Apetrii Toader.
Totodată, consilierii vor modifica regulamentul de transport în regim de taxi și în regim de închiriere pe raza municipiului.
Având în vedere organizarea și desfășurarea Concursului interjudețean de matematică „Memorialul Ștefan Dârțu”, ediția a XI-a, și Concursului județean de informatică, ediția a V-a, se va supune aprobării cofinanțarea acestora.
Se vor avea în vedere acordarea unor premii pentru familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premierea elevilor olimpici și campionilor dorneni, precum și alocarea sumelor necesare în vederea asfaltării terenului de sport de la Grupul Școlar „Vasile Deac”.
Pentru că se apropie iarna, în ședința de consiliu se va discuta planul de deszăpezire pentru perioada 15 noiembrie 2009 – 15 aprilie 2010.
Printre proiectele de hotărâre care vor fi supuse dezbaterii Consiliului Local se numără și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli, stabilirea cuantumului chiriei aferente locuințelor ANL pentru titularii contractelor de închiriere care au împlinit vârsta de 35 de ani, aprobarea PUD-ului pentru construirea unei policlinici pe strada Mihai Eminescu nr. 19, proprietar SC „Dorna Medical” SRL, precum și vânzarea unor suprafețe de teren.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: