Victimă în Palatul de Justiție

O tânără a căzut în gol de la 5 metri

Ea a alunecat peste balustrada dintre etajul I și parter

Sirena Ambulanței a sunat insistent, ieri, în jurul orei 11,30, în traficul aglomerat al străzii Ștefan cel Mare din Suceava, mașina oprind, ca niciodată în acest an, în fața Palatului de Justiție.
Brancardierii au urcat în mare grabă scările instituției, ieșind în câteva minute cu o tânără pe targă, cu gâtul protejat într-un corset de imobilizare. Ce se întâmplase?

 

Victimă în Palatul de Justiție: O tânără a căzut în gol de la 5 metri

Jucându-se pe balustrada scărilor din incinta Curții de Apel Suceava (afirmă martorii oculari) sau pur și simplu dezechilibrându-se în mod nefericit, C.R., de 17 ani, din Ipotești, a alunecat și a căzut pe spate, de la nivelul dintre etajul întâi și parter (circa 5 m înălțime). Minora (care era însoțită de o altă fată) nu și-a pierdut cunoștința în momentul impactului cu gresia dură, acuzând dureri în zona șoldului.
Jandarmii de la serviciul de pază și protecție a obiectivului au apelat serviciul de urgență 112, indicându-i victimei să stea nemișcată.
Persoanei accidentate i s-a acordat de îndată primul ajutor și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: