De ieri după-amiază

La Rădăuți, gazul a fost sistat „pe timp nelimitat” !

Ceea ce luni părea să fie un incident – la Rădăuți furnizarea gazului metan a fost întreruptă pentru câteva ore de către furnizorul Nord Gaz pentru neplata unor datorii către această societate – ieri a devenit o realitate aspră.

 

Cetățeni din Rădăuți ne-au sunat aseară la redacție, profund iritați de sistarea din nou, începând de la ora 17 după-amiază, a furnizării gazului. La încercarea de a afla ce s-a întâmplat și cât va dura întreruperea, li s-a răspuns sec de la furnizor că „pe timp nelimitat”.
Vom reveni mâine asupra acestui subiect. Am aflat doar că „sancționarea” rădăuțenilor nu se mai datorează Nord Gaz către care ieri s-au plătit toate datoriile de către Servicii Comunale Rădăuți, ci furnizorului național de gaz, care a sistat livrarea pentru datoriile Nord Gaz față de acesta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: