PSD Suceava 2020

Volei masculin, juniori I

Înfrângere pentru echipa LPS Suceava în primul meci din campionat

Într-un meci contând pentru seria A, VCM LPS Piatra Neamț – LPS Suceava 3-0 (23, 26, 15)

În primul ei meci din actuala ediție a Campionatului Național de volei masculin pentru juniori I, formația LPS Suceava a jucat pe terenul echipei VCM LPS Piatra Neamț. Sucevenii au evoluat destul de curajos în fața puternicei grupări nemțene, dar nu au putut evita înfrângerea.

 

Primul set a fost destul de echilibrat, însă, pe final, echipa gazdă a fost mai atentă și s-a impus cu 25-23. În setul secund, sucevenii au condus cu 19-15, dar au cedat din nou din cauza lipsei de concentrare în momentele cheie. Setul al III-lea a aparținut celor din Piatra Neamț, elevii profesorului Vasile Moșuc fiind demoralizați complet după pierderea setului secund.
„Nu se poate spune că echipa noastră a jucat rău, dar jucătorii nu au fost destul de lucizi pe finalurile de set. Am fi meritat să câștigăm setul al II-lea, însă am greșit atunci când nu trebuia. Sunt convins că, odată cu acumularea experienței, sportivii noștri vor progresa și vor apărea și victoriile”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava, Vasile Moșuc.
Din formația suceveană au făcut parte jucătorii: Cristian Cosovan, Andrei Airinei, Radu Prelipcean, Marius Gontariu, Tiberiu Grădinariu, Cosmin Buliga, Vasile Zaharia, Claudiu Locovei și Alexandru Nistor. În următorul meci de campionat, care va avea loc în data de 8 noiembrie, echipa LPS Suceava va primi pe teren propriu vizita echipei CSȘ Râmnicu Sărat. Din seria A a Campionatului Național de volei masculin al juniorilor I fac parte formațiile VCM LPS Piatra Neamț, CSȘ Râmnicu Sărat, CSȘ Constam Buzău și LPS Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: