Apel la o campanie decentă

„Am văzut atacuri urâte, mizerabile la adresa lui Traian Băsescu din partea PSD și a PSD Suceava”, a declarat marți viceliderul PD-L Gheorghe Flutur, făcând referire la declarațiile deputatului PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, privind agresivitatea afișelor electorale ale lui Traian Băsescu. „Am văzut tineri pe care păcat că îi mai ține partidul pe la București sau la Bruxelles, cu un limbaj rușinos, glumițe care nu sunt de acceptat, atacuri la adresa lui Traian Băsescu”, a spus Flutur.

 

El consideră că această abordare în campania electorală înseamnă panică și disperare. „Am văzut un Mircea Geoană obosit, dus de la spate, dus parcă forțat de o cohortă de 30-40 de oameni și dezorientat când intră într-o mulțime. L-am văzut pe Mircea Geoană, cu care m-am salutat și cu care mă știu, foarte speriat. De exemplu, la Fălticeni n-a stat de vorbă cu oamenii, la tarabe, nu a stat cu crescătorii de animale, cu cei care cultivă și vând fructe. Nu știu de ce a venit în piață pentru că l-au plimbat 40 de oameni care strigau șters și răgușit Geoană-președinte”, a spus Flutur.
El a arătat că a făcut apel la o campanie decentă, iar PD-L și-a mobilizat toate structurile în teritoriu pentru o campanie decentă, pentru întâlniri cu electoratul din toate satele și cătunele pentru a explica realizările din mandatul lui Traian Băsescu, dar și ce dorește acesta să facă în continuare în următorul mandat.
Amintim că prim-vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a solicitat, luni, ca autoritățile să ia măsuri față de “afișajul violent” al lui Traian Băsescu privind referendumul, susținând că acesta “sperie copiii”. “O persoană cu capul tăiat, cu ochii bulbucați, cu mesaj antisistem sperie copiii”, a declarat Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: