La Târgul Mărului de la Fălticeni

Desant PD-L

Toții „greii” PD-L Suceava, în frunte cu liderul lor și președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, au fost prezenți, duminică, la cea de-a VII-a ediție a Târgului Mărului ce s-a desfășurat la Fălticeni, chiar pe esplanada din Piața Centrală.

 

Senatorii Orest Onofrei și Sorin Fodoreanu, deputații Sanda Maria Ardeleanu, Ioan Balan și Gabriel Gospodaru, vicepreședintele CJ, Daniel Cadariu, precum și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, l-au însoțit pe Gheorghe Flutur și pe primarul orașului Fălticeni, Vasile Tofan (organizatorul acțiunii), printre zecile de fermieri care au venit la târg fie pentru a expune, fie pentru vânzare.
Democrat-liberalii au discutat cu cei prezenți despre modul în care se poate face o afacere din cultivarea merelor și au dat asigurări că una dintre preocupările autorităților județene este readucerea la normalitate a acestei ramuri agricole. „Va trebui să ne aplecăm mai mult peste problemele celor care cultivă mere, pentru că muncă lor a însemnat foarte mult în trecut pentru aceste locuri și vrem să readucem la un nivel înalt meseria aceasta, care pentru mulți a devenit, între timp, pasiune”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: